Voordelen
  • Ontwikkeld in samenwerking met de NGF
  • Lagere premie en betere dekking door collectieve inkoop
  • Kwalitatieve oplossing voor kleine én grote golfverenigingen
  • Voordelen en gemak van één aanspreekpunt
 

Schadevoorbeelden

Onderstaand een aantal situaties als voorbeeld om u een indruk te geven welke risico's zich voor kunnen doen op de golfclub. Risico's die u kunt afdekken via een verzekering.

Schade door golfcar

Een golfer raakt de macht over de door hem/haar bestuurde golfcar kwijt en rijdt een niets vermoedende golfer aan. De golfcar blijkt niet verzekerd te zijn. De bestuurder van de golfcar wordt aangesproken voor de tegenpartij geleden personenschade.

Autoschade door golfbal

Een onbekend gebleven golfer slaat een golfbal over de heining van het golfterrein en komt op een auto terecht. De auto blijkt niet voor deze schade te zijn verzekerd. De golfclub wordt aangesproken.

Letselschade door golfbal

Een beginnende golfer krijgt instructie van de golfleraar. Een golfbal van deze beginnende golfer komt ongelukkig hard terecht in een oog van een medegolfer. De medegolfer loopt hierdoor lichamelijk letsel op.

Bovenstaande voorbeelden geven aan hoe eenvoudig en snel er sprake kan zijn van schade. Zorg dat uw golfclub goed verzekerd is voor risico's op en rondom het golfterrein!

 
 

Direct contact


Heeft u vragen?
ngf@aon.nl
088 - 810 8101

Heeft u schade?
ngf-schade@aon.nl
071 - 36 43 100