Voordelen
  • Kwalitatieve oplossing voor kleine én grote golfverenigingen
  • Lagere premie en betere dekking door collectieve inkoop
  • Ontwikkeld in samenwerking met de NGF
  • Voordelen en gemak van één aanspreekpunt
 

Over Aon en de NGF

Specialist in sportverzekeringen

Aon Verzekeringen is een toonaangevende en onafhankelijke verzekeringstussenpersoon. Aon is gespecialiseerd in de sportsector en kent de sportbranche als geen ander. Een groot aantal golfverenigingen maakt reeds gebruik van Aon's dienstverlening. Als specialist in sportverzekeringen selecteert Aon de beste verzekeringen uit de markt voor de golfverenigingen. Daarnaast biedt Aon advies aan de NGF.

Aon en golfverenigingen

Voor golfverenigingen is het van belang dat zij zich kunnen concentreren op hun taken zoals dagelijks bestuur en financieel beleid. Dat vraagt om op een deskundige wijze omgaan met de risico's van de vereniging én van de bestuurders. Bovendien stellen ook de belanghebbenden van golfverenigingen eisen aan de manier waarop risico's worden beheerst en afgedekt. Aon helpt verenigingen met op maat gesneden advies en verzekeringen.

Voordeel door collectieve inkoop

De aansprakelijkheidsverzekering voor de golfverenigingen is een collectieve verzekering, speciaal door Aon voor NGF-leden ingekocht. Door de sterke onderhandelingspositie van Aon worden goede afspraken gemaakt over de dekking, service en prijs. U profiteert van dit collectieve voordeel en betaalt veel minder dan bij een individuele verzekering.

Aon Verzekeringen is onderdeel van Aon Nederland. Voor meer informatie over Aon Nederland, zie www.aon.nl.

Jacobs & Brom B.V. is het volmachtbedrijf van Aon Nederland.
Lees meer over de samenwerking.

 
 

Direct contact


Heeft u vragen?
ondernemingen.team2@aon.nl
088 - 810 81 72

Op werkdagen van 08.30 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 17.00 uur.

Heeft u schade?
claims.nederland@aon.nl.
088 - 343 45 50